Trofaste støtter forlænger samarbejdet!

Racing Arena Aalborg, Skive Trav og Stutteri Wynn fortsætter som sponsorer på Travsportshistorie.dk! 

Travsportshistorie.dk har siden starten i 2016 haft et fint samarbejde med en række velvillige sponsorer, og det er med stor glæde at vi nu kan meddele, at både Racing Arena Aalborg, Skive Trav og Stutteri Wynn også fortsætter som sponsorer i 2023!

Indtægterne fra bannerreklamerne går fortrinsvis til transportudgifter i forbindelse med de forskellige interviews, der ikke kan klares per telefon, heriblandt den årlige rundtur til en af landets baner.

I 2022 gik turen til Jylland, hvor vi (Kenn Erik Bech og Henrik Berg) først besøgte JVB-træner Eli Andersens datter i Århus og dagen efter hhv. Aksel & Uffe Møller i Kølvrå og Leif Olsen i Skive. Turen sluttede søndag med Musketerdagen i Skive, hvor vi mødte direktør Carsten Terp mhp. et interview, der blev bragt på Travservice.dk.

Seneste “udflugt” gik til Helsinge, hvor vi i oktober måned besøgte Kirsten og Harry Carstensen.

Foruden de nævnte banner-annoncører har Travsportshistorie.dk et “nonprofit-samarbejde” med Enable, Stald Sotto, KM FOTO (Kjeld Mikkelsen) og MTH Design (Martin Timm Holmstav).

Er DU også interesseret i at få en bannerreklame på Travsportshistorie.dk, så hører vi meget gerne fra dig på tlf. 22 76 94 46 eller mail: hbtrotting@gmail.com