Travsportshistorie.dk

PR-assistance tilbydes

Kære travtræner (gælder også opdrættere og andet godtfolk)!

Har du brug for at blive endnu mere “synlig” i mediebilledet – især her i Derbymåneden – så kan jeg hjælpe dig!

For nogle år siden lavede jeg en lang række portrætter af næsten samtlige medlemmer af Dansk Travtrænerforening af 1909, der stadig kan ses på foreningens hjemmeside – f.eks. http://tf1909.dk/ken-ecce/ – og har tænkt på, om det ikke var på tide at få lavet nogle opdaterede portrætter.

I spiller trods alt allesammen – hver især – en ganske væsentlig rolle i dansk travsport, og jeg tror, at de fleste travsportsinteresserede meget gerne vil læse om, hvad der “rør sig” i de respektive træningsstalde rundt om i landet.

Jeg tilbyder at lave et gennemarbejdet portræt af DIG og DIN trænervirksomhed anno 2020, der i første omgang vil blive offentliggjort på http://travsportshistorie.dk/ og selvfølgelig også – hvis trænerforeningens bestyrelse er interesseret – på foreningens egen hjemmeside, http://tf1909.dk/

Der vil blive reklameret for portrætterne på Travservice.dk og diverse Facebook-sider, løbende når de bliver offentliggjort, ligesom jeg også vil sende en pressemeddelelse til Dansk Hestevæddeløb, Travet.dk og andre relevante medier.

DET ER BILLIGERE END DU TROR – og HUSK at udgifter til PR er fradragsberrettigede.

Hvis du har en hjemmeside, tilbyder jeg også at være behjælpelig med opdatering af denne, ligesom jeg gerne medvirker til udarbejdelse af diverse PR-materiale.

Jeg har mere end 35 års erfaring som travsports-skribent; startede i 1984 på “Travsport for Fagfolk” og har (med enkelte pauser) været tilknyttet Væddeløbsbladet siden 1990, ligesom jeg har været en del af Travservice.dk siden sitet blev søsat i 2003/2004. Jeg har også leveret travhistorier til Århus Stiftstidende, og i dag er jeg freelanceskribent på Travservice.dk, Væddeløbsbladet, Hall of Fame samt ikke mindst mit eget con amore-projekt, Travsportshistorie.dk.

Jeg håber, at du kunne være interesseret i et samarbejde og vil se frem til at høre fra dig.

De bedste hilsner,

Henrik Berg
Tlf. 22 76 94 46